Gericht advies bij elke tuinvraag
Een compleet en laag geprijst assortiment
Meeste producten altijd op voorraad
Gratis discreet bezorgd vanaf € 100
Goede producten, lage prijzen en ouderwetse service

Bij 123 Tuintechniek is het nog heel normaal om onze klanten een handje te helpen. Met advies en de juiste producten tegen een lage prijs, maar ook met het helpen inladen van uw aankopen. Best een beetje ouderwets, maar wij willen niet anders.  

Over urban gardening en 123 Tuintechniek

Urban gardening was tot het midden van de 19de eeuw pure noodzaak. Als groenten en fruit niet midden in of nabij de stad werden verbouwd, ging een deel van de oogst door gebrek aan vervoer verloren als gevolg van bederving. Door de ontwikkeling van de transportsector waren urban gardens na dit tijdperk niet langer noodzakelijk en verdwenen ze uit het straatbeeld. Tegenwoordig krijgen steeds meer stadsbewoners weer behoefte aan natuur in hun leefomgeving. Dat bewijzen ook de stadstuinen die in grote steden als paddenstoelen de grond uitschieten.

123 Tuintechniek heeft alles voor uw tuin en balkon. Voor beginners en voor mensen die met groene vingers zijn geboren. We zijn de groothandel voor élke professional en particulier met hart voor groen. Aan onze balie krijgt u nog echt advies, onder het genot van een verse kop koffie. Wilt u meer weten over irrigatiemethoden? Bent u benieuwd naar het assortiment van Wolf Garten of zoekt u een oplossing tegen slakken en mieren? Of heeft u een onderdeel van een tuinmachine of ander product nodig? Bij 123 Tuintechniek staan we voor u klaar.

 

meer informatie
Voor ultieme urban gardening

rekent u op 123 Tuintechniek.